Блог

Соработка со нас

Доколку не ангажирате нас како компанија за соработка при купување на недвижност, нашата...

Замисли си желба.. и оствари ја!

Бидете мотивирани и решителни да го остварите она што ќе го посакате. Нова година, нови цели и ид...

Распоред на функционална кујна

Првенствено кујната е простор во домот каде се поврзува семејството и треба да биде прикладно сме...

Олеснете си го процесот на купување недвижност – Вселив или стан во градба

Предности при купување на стан во градба Кога разгледувате објект во п...

Олеснете си го процесот на купување недвижност – Дел 1

Домот е чувство на топлина и сигурност. Да, токму така домот е чувство, прво се раѓа чу...

Кровови и кровни конструкции

Кров над глава - основна цел на градење живеалишта, била и останала. Постојат куќи без темел и бе...

Разлика помеѓу тераса, балкон и лоѓија

Кога се купува стан или куќа, често доаѓа до забуна дали има тераса, балкон или лоѓија. ...

Топлинска и звучна изолација во домовите

Објектите треба да се добро изолирани за да се заштити објектот од ладење во зимскиот период и од...

Како да го одберете идеалниот паркет во вашиот дом

Секоја просторија во домот има различни барања кои треба да се земат во предвид при избор на вист...