Пронајдете го вашиот идеален дом

Последни огласи

84 квадрати

3 спални

1 тоалет

32 квадрати

1 спална

1 тоалет

54 квадрати

2 спални

1 тоалет

Подигнете го стандардот за квалитет во вашиот живот

Градежна компанија

Градиме и реконструираме објекти кои го подигнуваат стандардот за квалитет на вашето живеење

Агенција за недвижности

Посредуваме во купопродажба на нови станови кои се вредни за вашата инвестиција и самодоверба

Консалтинг

Советување при изградба/купопродажба на недвижности, правни совети и совети при кредитирање.

Последни блог постови

Природни прочистувачи на воздухот во домот

Без разлика колку често се грижите за хигиената во домот, воздухот по секоја цена е загаден, а ни...

Како да знаете дека имотот кој го купувате не е под хипотека?

Имотот многу ми се допаѓа, но под хипотека е. Како да го купам, а притоа бидам заштитен и сигурен...

Природата во домот

Чувството на свежина и зеленило е незаменливо. Секако прошетките во природа се бесценети и неспор...

Најчесто поставувани прашања

- Затоа што ја работиме работата од љубов со многу искуство, знаење и професионалност во областа на недвижностите.
- Затоа што ве водиме низ целиот процес на купопродажба и наем на имот почнувајќи од анализа на она што ви е потребно до клуч на рака.
- Затоа што ви пружаме правна заштита во секој чекор и ви го олеснуваме патот кон бараниот имот според вашите потреби.
- Агенциската провизија од ваша страна зависи од износот на недвижниот имот, односно: 1% од сумата на недвижен имот чија што продажна сума изнесува до 99 999 евра.
2% од сумата на недвижен имот чија што продажна сума изнесува над 100 000 евра.
- Агенциската провизија изнесува половина од 1% од куповната сума на недвижноста.
- Агенциската провизија е еднократна и ја изнесува целосната сума од првата месечна кирија.
Можете да не контактирате на следните телефонски броеви:
072224164 Сања

Исто така, може да ни пишете на меил:
info@makom.mk
makomnedviznosti@gmail.com

Важно!
За секоја заедничка соработка да биде јасна и да знаат двете страни што да очекуваат и што добиваат потпишуваме налог (со клиент) и договор за соработка (со продавач на недвижен имот) во кој се договараме за условите за соработка.

Го очекуваме вашиот повик да ја заслужиме вашата доверба и долготрајна соработка.

Тимот на Маком Недвижности