Блог

Една бенефиција од живеењето во СВОЈ стан

Кое чувство кај тебе се буди при замислата од поседувањето свој стан? Доколку веќе си сопственик...

Белата свежина во домот

Инспирирани од белата свежина настаната од снегот, во прилог имате неколку идеи за да ја внесете...

Како ќе заштедите време и пари ако во потрагата по стан ви помогне агент? 

Сакаш да купиш стан, но не знаеш од каде да почнеш!? Имаш многу прашања и многу нејасни одговори....

Најчестите грешки што ги правите во потрагата по стан

Нека потрагата по дом ви биде организирана и лесна! Често ни се случува да се јават клиенти кои п...

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот..

Убавината на розевата боја во домот

Внесете свежина и нежност во секојдневието со розевата боја. Одморете се гледајќи ја убавината на...

Магијата на бадниковата трпеза

Бадник е празник кој се прославува дома со семејството. Вечерта на Бадник спрема Божиќ се останув...

Внесете ја новогодишната магија во секој агол од домот

Новата година се ближи, а дочекот ќе биде поинаков од претходните години. Но, може да биде многу...

Кој е инвеститор а кој изведувач на градба?

Инвеститор или изведувач на градба? Да ја разјасниме дилемата, кој е инвеститор, а кој изведувач...