Блог

Најчестите грешки што ги правите во потрагата по стан

Нека потрагата по дом ви биде организирана и лесна! Често ни се случува да се јават клиенти кои п...

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот..

Убавината на розевата боја во домот

Внесете свежина и нежност во секојдневието со розевата боја. Одморете се гледајќи ја убавината на...

Магијата на бадниковата трпеза

Бадник е празник кој се прославува дома со семејството. Вечерта на Бадник спрема Божиќ се останув...

Внесете ја новогодишната магија во секој агол од домот

Новата година се ближи, а дочекот ќе биде поинаков од претходните години. Но, може да биде многу...

Кој е инвеститор а кој изведувач на градба?

Инвеститор или изведувач на градба? Да ја разјасниме дилемата, кој е инвеститор, а кој изведувач...

Намена на земјиште

Каков вид објект може да се гради на вашето земјиште? Секое земјиште/плац си има своја намена одн...

Како до имотен лист по електронски пат?

Имотниот лист е јавна исправа со која се докажува сопственоста на имот. Освен имотен ли...

Стан со двор за дружење со целото семејство

Стан со двор е идеален дом за уживателите во надворешниот простор. Да се има сопствен двор кој шт...