Блог

Уредување на домот по концепт на отворен простор

Уредувањето на домот по овој концепт на отворен простор идеално се вклопува во модерните тре...

Паркет, ламинат или таркет - идеално решение за под во домот

Кога го уредувате домот водите евиденција за секоја ситница која придонесува за негова автентично...

Влијанието на боите во домот

Домот е место каде што се опуштаме после напорниот ден, место за релаксација, креативност, семејн...

Побарувачка на станови во Скопје (од наша перспектива)

Според досегашното наше искуство во работење со недвижности како што се градење и купопродажба, п...

Потребна документација за добивање одобрение за градба

Потребна документација и услови за добивање одобрение за градба Одобре...

Пронајдете го вашето идеално решение за греење во вашиот дом - Дел 4

Принципи на греење со нафта, електролитни котлиња, плин и со јаглен. Греење...

Пронајдете го вашето идеално решение за греење во вашиот дом - Дел 3

Принципи на греење со фотонапонски панели, пелети, огревно дрво и брикети: Македонија с...

Пронајдете го вашето идеално решение за греење во вашиот дом - Дел 2

Принципи на греење со клима уред и геотермална топлинска пумпа Греење ...

Пронајдете го вашето идеално решение за греење во вашиот дом - Дел 1

Видот на греење е важен критериум на потенцијалните купувачи на недвижност. Секој...