Блог

Бараме плац за градба на објект

Купуваме плац/плац со куќа за градба на станбена зграда со

Стан под наем или сопствен стан?

Доколку размислуваш сеуште дали да подигнеш кредит за да купиш стан или да изнајмиш плаќајки месе...

Што е извод од детален урбанистички план и зошто ти е потребен?

Што е извод од детален урбанистички план и зошто ти е потребен? П...

Имотен лист како доказ за сопственост на недвижен имот

Имотен лист како доказ за сопственост-  доколку продавате / купувате готов стан во кој може...

Инспиративни идеи за уредување на балкон

Балконот е омиленото место во станот за уживање во надворешниот простор. За да биде поудобно мест...

Идеално место за библиотека во вашиот дом

Ако уживате слободното време да го поминувате дружејќи се со добра книга, тогаш сигурно размислув...

Начини за креативно преградување на просториите

За да се раздвојат две простории, постојат повеќе креативни начини што зафаќаат значително помалк...

Функционално искористување на просторот за детска соба

Детското катче кое претставува место за творење, игра и одмор е од голема важност за детето. Уред...

Освежување на просториите со тапети

Наједноставен и најбрз начин да се освежат ѕидовите во просториите каде престојуваме е облож...