Таг: ентериер

Влијанието на боите во домот

Домот е место каде што се опуштаме после напорниот ден, место за релаксација, ...

Освежување на просториите со тапети

Наједноставен и најбрз начин да се освежат ѕидовите во просториите каде п ...

Уредување на домот по концепт на отворен простор

Уредувањето на домот по овој концепт на отворен простор идеално се вклопу ...

Начини за креативно преградување на просториите

За да се раздвојат две простории, постојат повеќе креативни начини што зафаќ ...

Внеси моќ и храброст во домот со црвената и златната боја

Новиот дом треба да ве отсликува вас и она што го носите во себе. Само така ќе ...

5 преубави растенија што се опасни за чување дома

Колку и да се убав декор растенијата за домот, а за некои луѓе многу повеќе од ...

Природата во домот

Чувството на свежина и зеленило е незаменливо. Секако прошетките во природа ...

Природни прочистувачи на воздухот во домот

Без разлика колку често се грижите за хигиената во домот, воздухот по секоја ...