Таг: уредување

Уредување на домот по концепт на отворен простор

Уредувањето на домот по овој концепт на отворен простор идеално се вклопу ...

Распоред на функционална кујна

Првенствено кујната е простор во домот каде се поврзува семејството и треба ...

Освежување на просториите со тапети

Наједноставен и најбрз начин да се освежат ѕидовите во просториите каде п ...

Функционално искористување на просторот за детска соба

Детското катче кое претставува место за творење, игра и одмор е од голема важ ...

Начини за креативно преградување на просториите

За да се раздвојат две простории, постојат повеќе креативни начини што зафаќ ...

Убавината на розевата боја во домот

Внесете свежина и нежност во секојдневието со розевата боја. Одморете се гле ...

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот.. Сликите се превземени од ...

Белата свежина во домот

Инспирирани од белата свежина настаната од снегот, во прилог имате неколку и ...

Нека светка домот секој ден

Празниците поминаа, а со нив и декорот светкав во домот што носи преубава еуф ...

Природата во домот

Чувството на свежина и зеленило е незаменливо. Секако прошетките во природа ...

Природни прочистувачи на воздухот во домот

Без разлика колку често се грижите за хигиената во домот, воздухот по секоја ...