Таг: дом

Влијанието на боите во домот

Домот е место каде што се опуштаме после напорниот ден, место за релаксација, ...

Уредување на домот по концепт на отворен простор

Уредувањето на домот по овој концепт на отворен простор идеално се вклопу ...

Топлинска и звучна изолација во домовите

Објектите треба да се добро изолирани за да се заштити објектот од ладење во ...

Кровови и кровни конструкции

Кров над глава - основна цел на градење живеалишта, била и останала. Постојат ...

Олеснете си го процесот на купување недвижност – Дел 1

Домот е чувство на топлина и сигурност. Да, токму така домот е чувство, прво ...

Распоред на функционална кујна

Првенствено кујната е простор во домот каде се поврзува семејството и треба ...

Убавината на розевата боја во домот

Внесете свежина и нежност во секојдневието со розевата боја. Одморете се гле ...

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот

Идеи за декорирање со зелени елементи во домот.. Сликите се превземени од ...

Најчестите грешки што ги правите во потрагата по стан

Нека потрагата по дом ви биде организирана и лесна! Често ни се случува да се ...

Како ќе заштедите време и пари ако во потрагата по стан ви помогне агент? 

Сакаш да купиш стан, но не знаеш од каде да почнеш!? Имаш многу прашања и многу ...

Белата свежина во домот

Инспирирани од белата свежина настаната од снегот, во прилог имате неколку и ...

Внеси моќ и храброст во домот со црвената и златната боја

Новиот дом треба да ве отсликува вас и она што го носите во себе. Само така ќе ...

5 преубави растенија што се опасни за чување дома

Колку и да се убав декор растенијата за домот, а за некои луѓе многу повеќе од ...

Нека светка домот секој ден

Празниците поминаа, а со нив и декорот светкав во домот што носи преубава еуф ...

Природата во домот

Чувството на свежина и зеленило е незаменливо. Секако прошетките во природа ...

Природни прочистувачи на воздухот во домот

Без разлика колку често се грижите за хигиената во домот, воздухот по секоја ...