Блог пост

Магијата на бадниковата трпеза

Бадник е празник кој се прославува дома со семејството. Вечерта на Бадник спрема Божиќ се останува буден и се дочекува Христовото раѓање. Соберете го семејството во трпезаријата околу поставената богата трпеза со посни јадења. Разубавете ја трпезата со фини детали што ќе придонесе за дополнителна празнична атмосфера. Ви претставуваме неколку идеи да си ја разубавите трпезата на овој убав ден со најблиските. Магијата е во деталите. 

 

Тагови: дом уредување