Блог пост

Како ќе заштедите време и пари ако во потрагата по стан ви помогне агент? 

Сакаш да купиш стан, но не знаеш од каде да почнеш!? Имаш многу прашања и многу нејасни одговори... Доверувањето на потрагата по твојот дом на агенција е вистинскиот избор доколку агенцијата има искуство во целиот процес на изградба на објектите, потребната документација низ целиот тој процес, правно и банкарско познавање. Агент со познавање од областа на изградба и купопродажба на недвижности ќе ви помогне со тоа што:


Ќе ви пласира поголема и селектирана понуда на станови на едно место✅
Ќе ви направи споредба на становите и квалитетот на изградба на истите✅
Ќе ви направи понуда според вашите потреби✅
Ќе ви го претстави портфолиото на инвеститорот од кој што сте заинтересирани да купите✅
Ќе ве заштити правно и ќе ве советува✅
Ќе ви помогне да го направите најдобриот избор за кредитирање и начинот на плаќање✅
Ќе преговара за да ги добиете најдобрите услови со купување на станот✅
Ќе ве води низ целиот процес на купопродажба✅  
Достапен е за консултации низ целиот купопродажен процес и потоа✅


Нека потрагата по дом ви биде организирана и лесна! Побарајте не да ви помогнеме купопродажниот процес да е едноставен, забавен и безбеден за вас! Нашиот начин на работа е опишан на овој линк >>> Доколку не ангажирате нас за соработка