Блог пост

Една бенефиција од живеењето во СВОЈ стан

Кое чувство кај тебе се буди при замислата од поседувањето свој стан? Доколку веќе си сопственик на стан сигурно гордо го читаш текстов и се потсетуваш на важноста од живеењето во свое интимно катче.

Информирај се за купопродажните процедури, начини на плаќање, цени во фазите на градба, поволностите од различните видови кредити и размислувај да го оствариш најубавото чувство живеејќи во свој стан.

 

С.Б.