Блог пост

Белата свежина во домот

Инспирирани од белата свежина настаната од снегот, во прилог имате неколку идеи за да ја внесете белината дома или барем да одморите очи на кратко.

Сликите се преземени од:

@ldstudio_ @mad.studio.design @white_interior_design @arhiprostor @devon_grace_interiors @spain_estate @yanademidovich

 

С.Б.

Тагови: дом уредување