Блог пост

Бараме плац за градба на објект

Купуваме плац/плац со куќа за градба на станбена зграда со намена А2 домување во следниве општини: Карпош, Центар, Кисела Вода, Аеродром и Ѓорче Петров⁣. ⁣Потребна документација што треба да ја имате за да ни понудите плац: ⁣имотен лист и извод од урбанистички план⁣.

Вашите понуди на плацеви со бараните карактеристики ⁣испратете ги на info@makom.mk ⁣и оставете ваш контакт телефон.

За дополнителни информации и прашања побарајте не на телефонскиот број 070355071⁣.