Детали за огласот

Земјиште за градба во С.Црешево

43965€
# 147 Гази Баба

Земјиштето се наоѓа во Село Црешево.

Располага со квадратура од 2931м² и е на еден сопственик.

Дозвола за градба има со намена:

А0 - Домување во станбени куќи со посебен режим,
А1 – Домување во станбени куќи во селско-стопански двор и 
А3 – Групно домување

Цена: 43 965 евра со простор за договор.

Соработка со нас

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

2931 квадрати

1 спална

1 тоалет

43965€

Последни огласи

81 м²

3 спални

2 тоалети

57 м²

2 спална

1 тоалет

66 м²

2 спална

1 тоалет

66 м²

3 спална

1 тоалет