Детали за огласот

Земјиште за градба во Ѓорче Петров

50€
# 146 Ѓорче Петров

Се продаваат два плаца во Ѓорче Петров во близина О.У. Страшо Пинџур.

Едниот плац е со вкупна квадратура 462м2 и има маркица со намена А1.

Вториот плац е со вкупна квадратура од 688м2 и има две маркици-лепенки со намена А1.

Двата плаца се еден до друг и се водат на еден имотен лист со еден сопственик. 

Тврда градба на плацевите нема.

Пристап за вода и струја има.

Цена: 50евра/м2 со простор за договор.

Соработка со нас
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

1150 квадрати

1 спална

1 тоалет

50€

Последни огласи

66 м²

3 спална

1 тоалет

2931 м²

1 спална

1 тоалет

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет