Детали за огласот

Вселив стан од 110м²+24м² во Тафталиџе 2

115000€
# 92 Карпош

ПРОДАДЕНО

Објект: S016
Се продава веднаш вселив стан од 110м2 внатрешна површина плус 24м2 тераси
Објект со катност: приземје+2+мансарда
Година на градба: 2010

Станот е дуплекс
Долниот спрат е со квадратура од 42м2 и располага со:
Дневна соба, трпезарија, кујна, тоалет и тераса
Горниот спрат е со квадратура од 68м2 и располага со:
3 спални соби, тоалет и тераса

Греење: сопствено на струја
Цена: 115000 + данок

Понуда на станови имаме во Влае, Карпош, Црниче, Кисела Вода и Аеродром.
www.makom.mk

Соработка со нас

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

134 квадрати

3 спални

2 тоалети

115000€

Последни огласи

66 м²

3 спална

1 тоалет

2931 м²

1 спална

1 тоалет

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет