Детали за огласот

Вселив стан 62м² во Влае

68200€
# 103 Карпош

ПРОДАДЕНО

Станот е нов, невселуван со квадратура 62м² на високо приземје. Се наоѓа во Влае, Карпош во мала зграда со катност пр + 2 + пк.
Греење со сопствено парно на струја
Под: паркет
Располага со: ходник, 2 спални соби, 1 големо купатило со прозор, дневна, кујна и трпезарија. 

Цена: 68 200 евра

 

Технички карактеристики

Греење – поставен котел за греење на струја со радијатори– сопствено во секој стан.
За клима, приклучок има во дневната.

Фасадна изолација 20cmкерамички блок и стиропор 10цм

Изолација меѓу станови – сендвич ѕид - керамички блок + тервол 5cm + облога од гипс картон

Меѓу соби – 12cm керамички блок

Соработка со нас
За дополнителни информации, гледање на станот или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

62 квадрати

2 спални

1 тоалет

68200€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет