Детали за огласот

Вселив стан 51м² во Центар

300€
# 108 Центар

Станот се изнајмува и е со вкупна квадратура од 51м², од кои 4м²  се тераса.

Станот се наоѓа на втор кат.

Располага со една спална соба и се наоѓа спроти Веро - Џамбо со ориентација северозапад.
Греењето е со сопствено парно и клима.
Паркирање на јавен бесплатен паркинг кој се наоѓа во кругот на зградата.

Објектот е граден во 2017 година.

Цена за изнајмување: 300 евра/месечно
ID: S042

Соработка со нас
Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

51 квадрати

1 спална

1 тоалет

300€

Последни огласи

60 м²

2 спална

1 тоалет

150 м²

3 спални

2 тоалети

68 м²

1 спална

1 тоалет

Идеен проект во Хром

Ѓорче Петров

57 м²

2 спална

1 тоалет