Детали за огласот

Вселив стан 44м² во Ѓорче Петров

39000€
# 104 Ѓорче Петров

ПРОДАДЕНО

Станот се наоѓа спроти полицијата во Ѓорче Петров во мала зграда пр+2, на прв кат.
Градба 2006 година, со имотен лист на еден сопственик.
Располага со квадратура од 42м²: ходник, бања, дневна,кујна,трпезарија, една спална соба и тераса од 2м².
Кујната се остава комплет без фрижидер.
Греење/ладење со клима која останува. 


Цена: 39 000 евра + данок
Шифра: Ѕ039

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на станот или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

44 квадрати

1 спална

1 тоалет

39000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет