Детали за огласот

Веднаш вселив стан 78м² во Злокуќани

93600€
# 102 Карпош

ПРОДАДЕН

Се продава веднаш вселив стан во комплекс Злокуќани.

Греење: струја со фенкојлери.
Кат: Приземје.
Квадратура: 78м2.
Се продава полунаместен (како на сликите).
Градба 2007 година.
Станот располага со 2 паркинг места.
Има тераса пред влез која не е во имотен лист

Месечни трошоци од 6000 до 8000 денари во кои влегува: 24ч обезбедување, одржување хортикултура, базен, езера, стази, струја.

За дополнителни информации, гледање на станот или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.

Телефони за контакт

Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)

Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

78 квадрати

2 спални

1 тоалет

93600€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет