Детали за огласот

Станови во градба во Тафталиџе 2

1150€
# 127 Карпош

ID: Ѕ043

Се продаваат станови во Тафталиџе 2 во објект кој е во почетна фаза на градба.
Објектот се наоѓа во близина на Реплек со катност Пр+3+Пк

Гарсоњера: 25м2
Слободни квадратури со една спална соба:
32м², 38м², 43м², 45м²
Слободни квадратури со две спални соби:
57м² и 66м²


Греење и ладење е решено со инвертер клими.
Цена: 1150 евра/м²
Вселиви за една година


Технички карактеристики
Фасадни ѕидови од керамички термо блок + 10cm стиропор
Ѕидови меѓу станови од керамички блок d=10cm x2 и камена волна ( сендвич ѕид)
Внатрешни ѕидови со блок d=12cm

Соработка со нас

За дополнителни информации, цена и резервација на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

43 квадрати

1 спална

1 тоалет

1150€

Последни огласи

53 м²

1 спална

1 тоалет

41 м²

1 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет

77 м²

2 спална

1 тоалет