Детали за огласот

Станови во градба во Ѓорче Петров

1000€
# 143 Ѓорче Петров

ID: S054

Објектот е во градба и ќе биде готов 10.2022 година
Се наоѓа во Ѓорче Петров-6 во близина на кејот на Вардар.
Објектот е со катност ПР + 4 + ПК.

Слободни квадратури со една спална соба:
39м², 41м², 48м², 54м²
Слободни квадратури со две спални соби:
53м², 54м², 55м², 58м², 60м²
Слободни квадратури со три спални соби:
68м², 69м² 

Греење/ладење со инвертер клима.
Подот ќе биде со трослоен паркет.

Цената е 1000 евра/м² за становите со една спална соба.

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на станови или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.


Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

39 квадрати

1 спална

1 тоалет

1000€

Последни огласи

81 м²

3 спални

2 тоалети

57 м²

2 спална

1 тоалет

66 м²

2 спална

1 тоалет

66 м²

3 спална

1 тоалет