Детали за огласот

Станови во градба во Хром

1155€
# 151 Ѓорче Петров

ID: Ѕ046

Објектот кој е во почетна фаза на градба се наоѓа во населба Хром со катност Пр+3+Пк.

Слободни квадратури со една спална соба:
39м² и 52м²

Слободни квадратури со две спални соби:
50м², 57м², 62м² и 86м²

Слободни квадратури со три спални соби:
81м² - поткровје со кровна тераса


Дворовите ќе бидат со доживотно право на користење.
Кровните тераси ќе бидат впишани на имотен лист.


Цена: 1100 евра/м² +5% данок.

 

Кровната површина се пресметува половина од цената на 1м².
Гаражно паркинг место на -1 ниво се плаќа 4000 евра.
Надворешно паркинг место се плаќа 3000 евра.
Ладење/греење  е решено со инвертер клими во секоја соба.


Вселивост 12/2022

Соработка со нас
За дополнителни информации и резервација на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

81 квадрати

3 спални

2 тоалети

1155€

Последни огласи

105 м²

4 спална

1 тоалет

53 м²

1 спална

1 тоалет

62 м²

2 спална

1 тоалет

49 м²

1 спална

1 тоалет