Детали за огласот

Станови во градба во Аеродром

1150€
# 134 Аеродром

ID: Ѕ047

Објектот се наоѓа во близина на О.У. Блаже Конески и ќе биде вселив 03/2022.
Останати слободни квадратури се:
56м² на 9ти кат - ПРОДАДЕН
59м² на 9ти кат - ПРОДАДЕН
76м² на 8ми и 9ти кат.
Греење со централно парно.

Цена: 1150 евра/м².
Гаражно паркинг место е 250 евра/м² со вклучен подрум.

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на становите или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.


Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

59 квадрати

2 спални

1 тоалет

1150€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет