Детали за огласот

Станови во градба од 65м² до 111м² во Тафталиџе

1300€
# 18 Карпош

Се продаваат станови во градба во Тафталиџе, Карпош.

Слободни станови има со квадратури од 65 м² со 2 спални соби и од 91 м², 111 м² со три спални соби.

Објектот е во фаза на градба со катност Пр+2+Пк. Располага со 11 станбени единици, три засебни влезови со три лифтови.

Вселивост до Март 2020 година.

Без агенциска провизија.

За разгледување на становите и нивна презентација контактирајте не на 070 355 071 / 072 224 164.

65 квадрати

2 спални

2 тоалети

1300€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет