Детали за огласот

Станови во градба од 57м² до 108м² во Црниче

1250€
# 83 Кисела Вода

Започнат е со градба нов објект во Црниче кој располага со квадратура на станови од 57м², 78м² и 108м².

Катност приземје+2+поткровје.

Слободни станови со 2 спални соби има со квадратура од 57м² и 78м² кат по избор.

Слободни станови со 3 спални соби има со квадратура од 108 кат по избор.

Објектот ќе биде вселив во месец Октомври 2021 година.

Можност за плаќање дел од сумата на месечни рати. 

Телефони за контакт :
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

57 квадрати

2 спални

2 тоалети

1250€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет