Детали за огласот

Станови во градба од 40м² во Влае 4

950€
# 10 Ѓорче Петров

Шифра ГП2

Доколку барате место за живеење во опуштена и средена околина каде ќе пронајдете мир и хармонија, населбата Влае е вистинската локација за вас.

Слободни станови со една спална соба има со квадратури од 40 м²,42 м², 43 м².

Објектот е во фаза на градба со катност Пр+5+Пк.

ИЗОЛАЦИЈА

Термо и звучна изолација меѓу станови : термо блок + тервол + гипс картон.

Термоизолација на надворешните ѕидови е со 10 см стиропор.

ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ

Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем, еден надворешен уред и внатрешни уреди - фенкојлери во секоја соба.

ПАРКИНГ

Паркингот е на подземно ниво -2 и -1 ниво, со пристапна улица со рампа.

Во делот кај паркинг просторот предвидени се и остави со квадратура од 4 м2 до 24 м2. 

Без агенциска провизија.

За разгледување на становите и нивна презентација контактирајте не на 070 355 071 / 072 224 164.

40 квадрати

1 спална

1 тоалет

950€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет