Детали за огласот

Станови во градба кај ФОН

1100€
# 136 Аеродром

ID: Ѕ050
Објектот се наоѓа во Гази Баба во близина на ФОН и ќе биде вселив 12/2022.

Слободни гарсоњери: 29м².
Слободни квадратури со една спална соба: 45м², 47м², 49м², 50м², 51м².
Слободни квадратури со две спални соби: 61м², 70м².
Слободни квадратури со три спални соби: 106м².

Цената зависи од квадратурата и начинот на плаќање од 1050 евра/м² до 1100 евра/м²

Технички карактеристики
-Греење: Градско парно
-Фасадните ѕидови од керамички блокови д=20cm и термоизолација д=10cm, 
-Ѕидовите меѓу станбени единици и станбените единици и ходници - сендвич ѕид (керамички блок д=20cm, тервол 5cm, и облога од гипс картон) со пожарна отпорност д=26cm.
-Внатрешните преградни ѕидови ќе бидат изработени од керамички блокови д=10cm, со соодветна звучна и топлинска изолација.
-Два лифта во еден влез.

Соработка со нас
За дополнителни информации, гледање на недвижностите или дополнителна понуда контактирајте не слободно.
Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

45 квадрати

1 спална

1 тоалет

1100€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет