Детали за огласот

Станови во градба 62м² и 77м² во Влае

1000€
# 62 Карпош

Објект во градба на убава и мирна локација во населба Влае, Карпош.

Слободни станови со три спални соби од

77 м²     4 Кат/4

Слободни станови со две спални соби има од 

62 м²     Приземје

77 м²     2 кат/4

ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ ќе биде решено со поставен котел и радијатори за сопствено греење на струја.

ПАРКИНГ се доплаќа 300 евра/квадрат.

Вселивост Јуни/2020.

Продажбата е директно од инвеститор без дополнителни трошоци.

Телефони за контакт 070 355 071 / 072 224 164.

62 квадрати

2 спални

1 тоалет

1000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет