Детали за огласот

Станови во градба 57м² и 64м² во Влае 4

900€
# 9 Ѓорче Петров

Се продаваат станови во градба со 2 спални соби во Влае.

57 м2 - 2 спални соби 

Слободни станови од овој тип на 7 спрат / 7

Ориентација Запад

64 м2 - 2 спални соби 

Слободни станови од овој тип на 5, 6, 7 спрат / 7

Ориентација Исток

 

Технички опис на објектот

Надворешна термо фасада 8/10 см стиропор со 20 см блок цигли.

Внатрешна изолација помеѓу станови сендвич ѕидови звучна и топлотна изолација.

Греење поставено сопствено греење на струја со котел и радијатори, како и клима инвертер греење и ладење.

Врати високо квалитетни од Проспера.

Прозори Саламандер со 5 комори и 2 слојни стакла.

Изведба на кров Лимен кров плоча бетонска со тервол 10 цм, дрвена конструкција и лим.

1 лифт за 6 до 8 особи.

Паркинг простор во подземно ниво со лифт. Цена 3 500 евра.

Санитарија и плочки по избор.

Вселивост до Ноември 2019.

Дополнителни понуди и информации може да добиете на телефоните 070 355 071 / 072 224 164.

Без агенциска провизија од страна на купувачот.

57 квадрати

2 спални

1 тоалет

900€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет