Детали за огласот

Станови во градба 55м² и 60м² во Тафталиџе

1150€
# 7 Карпош

Се продаваат станови во градба од 55 м² и 60 м² во Тафталиџе.

Слободни станови од овој тип има на приземје во објект со катност Пр+2+Пк.

Становите се со гратис дворно место од 10 м² и паркинг простор.

Од овој тип има 2 станови слободни кои можат да се спојат и да се изработи распоред по желба на купувачот. 

Технички опис на објектот

1. КОНСТРУКЦИЈА

 - Бетонска Конструкција – МБ30.

- Столбови – МБ40.

2. ЅИДОВИ

 - Преградни ѕидови – термоблок dp=20.

- Фасадни ѕидови – термоблок dp=20. 

- Преградни ѕидови помеѓу соби – термоблок dp=12. 

3. ФАСАДА

 - Вентилирана алкобонд фасада со алуминиумска подконструкција, термоизолација 10cm – камена волна и парна брана.

 3.1 ФАСАДНА СТОЛАРИЈА

 - Алуминиумски прозорци и врати од производителот ELVIAL Грција

 - 4 Сезони Стакло - Energy saver 6+16+4 , полнето со Аргон минимум 90% од производителот SAINT GOBAIN Франција

 - Стаклени безбедносни парапети како заштитна ограда на тераса од производителот ALUMINCO Грција 

4. ПОДОВИ 

4.1 Паркет Трослоен од производителот Tarkett, dp=1.4cm – во сите станови.

 4.2 Керамички Плочки, I класа dp=0.8 – во сите бањи, кујни, ходници и тераси. 

4.3 Вештачки Гранит dp=0.8

 – скали, складиштен простор, складишни подести во влезен хол. 

* Сите материјали се од Европско потекло.

5. ВРАТИ

 - Влезни метални врати со ПП заштита и отпорност од 30 мин.

 - Собни, дрвени врати – дизајнерски, дуплошперовани и финално обработени со фолија.

 * Сите материјали се од Европско потекло.

6. ЛИФТ + ПЛАТФОРМА ЗА ВОЗИЛА

 * Од производителот “KLEEMANN”

7. ГРЕЕЊЕ/ЛАДЕЊЕ

 - Централен Мултисплит Систем за Ладење/Греење за секој стан, со енергетска класа на ладење и греење А+++.

 * Од производителот “VIVAX” или "GREE"

8. ЕЛЕКТРИЧНА ГАЛАНТЕРИЈА

 -Електрична галантерија во секој стан од производителот MODYS - модуларна програма, во соработка со фирмата ЕЛЕКТРОНАБАВА и комплетна изведба на сите електрични инсталации.

 * Сите вградени материјали се со Европско поткло.

9. ВОДОВОДНИ ИНСТАЛАЦИИ  

- сите водоводни и канализациони инсталации се од Брендот Пештан –ПВЦ безшумни 

 * Сите вградени материјали се со Европско поткло.

10. ВИДЕОДОМОФОНИЈА

 - Паметна Видеодомофонија, надворешна единица и внатрешна единица во секој стан 

– 7” Таблет. Видео Домофонот е поврзан со апликација за телефон 

* Од брендот “AYPRO”

11. ПАМЕТЕН ДОМ 

 - SMART HOME Контрола на 5 автоматики во преку 7” Таблет или апликација за мобилен телефон: 

- Цела Струја и Сите Светла. 

- Бојлер.

 - Мултисплит систем (Ладење/Греење).

 - Лифт.

 * Од брендот “AYPRO”

Рок на завршување и пуштање на зградата во употреба е Декември 2019 година.

Без агенциска провизија.

За разгледување на становите и нивна презентација контактирајте не на 070 355 071 / 072 224 164.

60 квадрати

2 спални

1 тоалет

1150€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет