Детали за огласот

Станови во градба 108м² во Црниче

1250€
# 84 Кисела Вода

ПРОДАДЕНО

Започнат е со градба нов објект во Црниче кој располага со квадратура на станови од 57м², 78м² и 108м².

Катност приземје+2+поткровје.

Слободни станови со 2 спални соби има со квадратура од 57м² и 78м² кат по избор.

Слободни станови со 3 спални соби има со квадратура од 108м² кат по избор.

Објектот ќе биде вселив во месец Октомври 2021 година.

Соработка со нас

Телефони за контакт :
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

108 квадрати

3 спални

3 тоалети

1250€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет