Детали за огласот

Станови во Аеродром од 36м² до 71м²

1120€
# 86 Аеродром

Нов објект во градба со различни квадратури и распоред по избор. Објектот се гради во населба Аеродром и се очекува да биде вселив во Мај 2022 година.

Слободни станови со една спална соба:
36м², 38м², 41м², 43м², 44м², 50м² 
Слободни станови со две спални соби:
49м², 52м², 57м², 64м² 
Слободни станови со три спални соби:
66м², 71м² 

Шифра Ѕ024

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци.
Без агенциска провизија.

Телефони за контакт:
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч),
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч).

52 квадрати

2 спални

1 тоалет

1120€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет