Детали за огласот

Станови од 49 м² со 2 спални соби во Тафталиџе

1100€
# 63 Карпош

Шифра ТАА

Греење со мулти сплит систем – фенкојлери (инвертер). Паркинг под зграда 4000 евра. Вселивост 12/2020.

Квадратура од 49 м², 51 м², 53 м², 62 м², 65 м², 66 м², 59 м², 76 м².

Контакт телефони 072 224 164 / 070 355 071. Становите се купуваат директно од инвеститор, без агенциска провизија.

49 квадрати

2 спални

1 тоалет

1100€

Последни огласи

65 м²

1 спална

1 тоалет