Детали за огласот

Стан во градба 90м² во Влае, Карпош

99000€
# 89 Карпош

ПРОДАДЕНО

Се продаваат нови станови во градба во Карпош, на преубава мирна локација позади Неуромедика.

Шифра: S032
50м² исток кат: 2 и 3-пк /3
90м² југоисток-исток кат: 1 и 2 
Цена: 1100 евра/м2
Греење: сопствено парно на струја
Вселивост: 10/2021

Соработка со нас

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

90 квадрати

3 спални

2 тоалети

99000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет