Детали за огласот

Стан во градба 77м² во Чаир

920€
# 135 Центар

ID: Ѕ048

Станот од 77м² се наоѓа на 6ти кат во новиот комплекс во Чаир кој располага со 5 станбени згради, хотел, фитнес и спа центар, трговски центар, угостителски објекти, детски игралишта и спортски терени, подземно паркирање и 24/7 мониторинг.

Со уникатен и современ дизајн, комплексот нуди највисоки стандарди во градежништвото и квалитет на живеење.
Греење: централно парно или парно на струја по избор.
Објектот во кој се наоѓа станот ќе биде вселив 12/2021.

Цена: 920 евра/м² 
Гаражно паркинг место се доплаќа 5000 евра

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на становите или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.


Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

77 квадрати

2 спални

1 тоалет

920€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет