Детали за огласот

Стан во градба 73м² во Аеродром

80300€
# 105 Аеродром

ПРОДАДЕНО

Објектот се наоѓа спроти О.У. Блаже Конески во почетна фаза на градба.
Станот е со квадратура 73м² на кат 9 / 10
Греење: Централно парно
Ориентација: север/запад
Вселивост: 04 / 2022
Цена: 80 300 евра

Технички карактеристики
-Ѕидови меѓу станови - од керамички блок d=20cm, со изолација од тервол 5cm, и облога од гипс картон, со одлична акустична и термичка изолација.
-Фасадни ѕидови од керамички термо блок d=16 + 10cm графитен стиропор
-Преградни ѕидови - систем кануф d=10cm, со дупли гипскартонски табли од двете страни + 5сm тервол со одлична акустична и термичка изолација.

-Два лифта во еден влез.
 

Шифра: Ѕ040
Соработка со нас

Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

73 квадрати

3 спални

2 тоалети

80300€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет