Детали за огласот

Стан во градба 70м² во Ѓорче Петров

800€
# 26 Ѓорче Петров

Објектот е во завршна фаза на градба. Станот се наоѓа на втор спрат од 3.

Располага со ходник, две спални соби, тоалет, две тераси, кујна, трпезарија и дневна соба.

За греење има инсталација за котел - сопствено греење на струја. 

Цената е 800 евра/ м2, за гаражно паркинг место се доплаќа 3000 евра.

Контакт : 070 355 071 / 072 224 164

70 квадрати

2 спални

1 тоалет

800€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет