Детали за огласот

Стан во градба 61м² кај ФОН

57950€
# 95 Аеродром

ПРОДАДЕНО

Објект: Ѕ035

Објектот е во градба и ќе биде вселив 12/2022, се наоѓа во близина на ФОН, општина Гази Баба.

Станот е со квадратура од 61м2 со две спални соби, дневна, трпезарија, кујна, бања и тераса.
Греење: Градско парно
Кат: 5 / 9

Цена: 57 950 евра со вклучено паркинг место

Технички карактеристики

-Фасадните ѕидови од керамички блокови д=20cm и термоизолација д=10cm, 
-Ѕидовите меѓу станбени единици и станбените единици и ходници - сендвич ѕид (керамички блок д=20cm, тервол 5cm, и облога од гипс картон) со пожарна отпорност д=26cm.
-Внатрешните преградни ѕидови ќе бидат изработени од керамички блокови д=10cm, со соодветна звучна и топлинска изолација.
-Два лифта во еден влез.

Соработка со нас

Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

61 квадрати

2 спални

1 тоалет

57950€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет