Детали за огласот

Стан во градба 53м² во комплекс Космос

950€
# 141 Гази Баба

Станот е со квадратура 53м²  со западна ориентација, на осми кат во станбено-деловниот комплекс Космос во Општина Гази Баба.
Комплексот е во градба и ќе биде вселив 01/2022.


Технички карактеристики
-Демит фасада составена од блок со дебелина од 20 сантиметри и термоизолација од 10цм, абрип малтер и декоративен панел како завршна обработка на надворешната страна.
-Паркет или таркет од прва класа кај просториите за домување и боравок.
-Керамички плочки од прва класа кај помошните простории, санитариите и балконите.
- Греење со градско парно.

Цена: 950 евра/м² + ддв
Гаражно паркинг место: 5 000 евра 

Соработка со нас
За дополнителни информации, гледање на становите или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.


Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

53 квадрати

1 спална

1 тоалет

950€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет