Детали за огласот

Стан во градба 50м² во Влае, Карпош

55000€
# 88 Карпош

Се продаваат нови станови во градба во Карпош, на преубава мирна локација позади Неуромедика.

Шифра: S032
50м2 исток кат: 2 и 3-пк /3
90м2 југоисток-исток кат: 1 и 2 
Цена: 1100 евра/м2
Греење: сопствено парно на струја
Вселивост: 10/2021

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци
Без агенциска провизија
www.makom.mk

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

50 квадрати

1 спална

1 тоалет

55000€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет