Детали за огласот

Стан во градба 36м² во Тафталиџе 2

1100€
# 69 Карпош

ПРОДАДЕНО

Објектот е со катност од приземје + 3 + поткровје.
Во почетна фаза на градба има станови од 36м² со една спална соба.
Греење со мулти сплит систем – фенкојлери (инвертер).

Вселивост 12 месеци од почеток на градбата.
Становите се купуваат директно од инвеститор, без дополнителни трошоци.
Контакт телефони 071 217 771 / 070 355 071.

36 квадрати

1 спална

1 тоалет

1100€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет