Детали за огласот

Се продаваат станови од 57м² во Влае 4

950€
# 60 Ѓорче Петров

Шифра ГП2     

Слободни станови со две спални соби има од 57 м², 67 м², 69 м², 70 м², 71 м², 81 м².

ИЗОЛАЦИЈА

Термо и звучна изолација меѓу станови : термо блок + тервол + гипс картон.

Термоизолација на надворешните ѕидови е со 10 см стиропор.

ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ ќе биде решено со мулти сплит систем, еден надворешен уред и внатрешни уреди - фенкојлери во секоја соба.

ПАРКИНГ -2 и -1 ниво, со пристапна улица со рампа.

Во делот кај паркинг просторот предвидени се и остави со квадратура од 4 м2 до 24 м2.

Без агенциска провизија.

www.makom.mk

Контакт телефони 070 355 071 / 072 224 164.

 

57 квадрати

2 спални

1 тоалет

950€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет