Детали за огласот

Се продава стан 45м² во Влае 4

950€
# 2 Ѓорче Петров

Шифра ГП1

Слободни квадратури на станови со една спална соба има од 44 м2 и 45 м2.

 Становите ќе бидат опремени со врвни материјали:

- Плочки-marazzi во купатилата, кујната, ходниците и терасите, 

- Високо квалитетен ламинат со гаранција од 15 години кој е водоотпорен и отпорен на гребаници кој ќе биде наместен во дневната соба и спалните соби ,

- Внатрешни врати од Casa Porte – 5 години гаранција,

- Влезна сеф врата со три сигурносни брави,

- 4 сезони квалитетни ПВЦ прозорци и врати со две стакла и три гуми кои нудат висока термо и звучна изолација.

ИЗОЛАЦИЈА:

- Термоизолација на надворешните ѕидови е со 10 см стиропор.

- Звучна и термоизолација помеѓу становите е решена со 16 см термо блок, 5 см камена волна и 2 табли кнауф.

ГРЕЕЊЕ/ЛАДЕЊЕ:

-Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

- Во бањите за греење ќе биде вертикално поставено парно на струја кое по потреба може да се користи.

ПАРКИНГ:

Паркингот е на -1 ниво со квадратури од 12 м2 до 17 м2. 

За влез и излез во паркингот предвидено е преку ден да биде со рампа, а навечер со роло врата.

Во овој дел освен паркинг местата предвидени се и остави од 6м2.

ЛИФТОВИ:

Објектот поседува два лифта кои водат до -1 ниво ( паркинг) од едниот ќе биде поголем и ќе може да се користи како товарен лифт.

Соработка со Банки:

-Охридска Банка

-Халк Банка 

-SILK ROUD BANK

-Стопанска Банка и други.

Вселивост - Јуни 2020.

Цената зависи од ориентација Север 900 - Југ 950 евра, со можност за плаќање на кредит со помало учество и на рати.

Без агенциска провизија.

За разгледување на становите и нивна презентација контактирајте не на 070 355 071 / 072 224 164.

 

45 квадрати

1 спална

1 тоалет

950€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет