Детали за огласот

Се продава стан 44м² во Аеродром

50600€
# 99 Аеродром

ПРОДАДЕН

Објект: Ѕ024

Вселив: 05/2022

Објектот се наоѓа зад Тобако 2 во населба Аеродром.

Модерен и функционален стан со вкупна квадратура од 44 м2 на трет кат / 9.

Греењето е решено со мулти-сплит систем – инвертер клими

Ориентација: Запад

Цена: 50 600 Евра

 

Технички карактеристики

-Ѕидови меѓу станови од керамички блок d=20cm, со изолација од тервол 5cm, и облога од гипс картон, со одлична акустична и термичка изолација.

-Фасадни ѕидови од керамички термо блок + 10cm стиропор.

-Преградни ѕидови - систем кануф d=10cm, со дупли гипскартонски табли од двете страни + 5сm тервол со одлична акустична и термичка изолација.

-Подот со трослоен паркет
 

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на станот или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.

Телефони за контакт

Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)

Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

44 квадрати

1 спална

1 тоалет

50600€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет