Детали за огласот

Се продава стан 34 м² во Тафталиџе

1100€
# 59 Карпош

Греење со мулти сплит систем – фенкојлери (инвертер). Паркинг под зграда 4000 евра.

Вселивост 12/2020.

Влез 1 / Влез 2

Слободни станови со една спална соба од Влез 1:

Приземје 43,9 и 34 м² – исток.

Слободни станови со една спална соба од Влез 2:

Поткровје – 44,8 м² – исток запад.

Контакт телефони 070 355 071/072 224 164.

Становите се купуваат директно од инвеститор, без агенциска провизија.

34 квадрати

1 спална

1 тоалет

1100€

Последни огласи

65 м²

1 спална

1 тоалет