Детали за огласот

Се продава стан 117м² во Кисела Вода

135000€
# 36 Кисела Вода

Се продава стан - кат од куќа во близина на Шампионче.

Станот е на две нивоа - дуплекс од 117 м2, гаража 15 м2 и подрум 24 м2 и дворно место.

На прво ниво располага со ходник, спална соба, дневен престој, кујна, трпезарија, тоалет и тераса.

Второто ниво располага со 2 спални соби, работна соба и тоалет. Просториите на второто ниво се со закосени зидови, постои можност и за надградба на уште еден кат.

Станот е со чист имотен лист.

117 квадрати

3 спални

2 тоалети

135000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет