Детали за огласот

Се продава плац во Пинтија 1590м²

71550€
# 32 Кисела Вода

Се продава плац во Пинтија

Плацот е со квадратура од 1590 м² со имотен лист. Околу плацот има куќи. Цената е 45 евра/м2.

Цената не е фиксна.

Контакт: 072 224 164 / 070 355 071

Без агенциска провизија од страна на купувачот.

 

1560 квадрати

71550€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет