Детали за огласот

Се продава плац со куќа во Црниче

180000€
# 116 Кисела Вода

Плацот е со површина од 368м² на кој е изградена куќа од 93м² со подрум од 14м².
Плацот има извод од Детален Урбанистички План со намена А1 – ПР+2+ПК,
Површина за градба: 168м²
Максимална изградена површина: 673м²


Цена: 180 000 евра

Соработка со нас
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

368 квадрати

180000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет